Câștigătorii Winter Selfie

January 28th 2015

Expoziția virtuală de selfie-uri de iarnă s-a încheiat, așa că trebuie să anunțăm câștigătorii concursului. Am văzut multă zăpadă în selfie-urile voastre, flori de gheață, crenguțe de brad, oameni de zăpadă, globuri, căciuli de iarnă și beculețe, așa că ne-am bucurat că, în proporție de 90%, tematica acestui concurs a fost respectată. Așadar, câștigătorii sunt:

Locul 1 - Ato Nis cu 2002 voturi a câștigat o geacă de schi Blizzard Outdoor și o pereche de ochelari de schi. Ato Nis a obținut cele mai multe voturi, iar premiul său a fost garantat prin regulament.

Locul 2 - George Dinică a câștigat o geacă Blizzard Outdoor și aprecierile noastre în ceea ce privește creativitatea sa, deși n-a avut zăpadă, ne-a arătat că se pregătește intens de iarnă.

Mihaela Ioana Toma, Aldea Constantin și Magda Oana au câștigat câte o pereche de ochelari de schi. 

Premiile sunt oferite de către Explosivski.ro.

FOTO: Silviu Ghidarcea

Citește mai mult »

Concurs Winter Selfie

December 19th 2014

Încarcă-ți cel mai bun selfie de iarnă pe bestselfie.ro și poți câștiga două haine de schi sau patru perechi de ochelari de schi! Arată-ne  bradul tău de Crăciun, un selfie cu zăpadă sau chiar cu un om de zăpadă, sau poți doar să ne arăți că în selfie-ul tău e iarnă și tu porți căciula și mănușile tale preferate.

Chiar și globurile de Crăciun pot fi un accesoriu pentru selfie-ul tau. Tot ce trebuie să faci e să fii creativ și să încarci un selfie cu care să te mândrești.

Iar dacă ești pasionat de sporturile de iarnă, este perfect, pentru că avem pentru tine premii de sezon:

Cel mai votat selfie primește garantat haina de ski Blizzard Outdoor și o pereche de ochelari de ski.

Restul câștigătorilor vor fi aleși de către organizatori în funcție de mai multe criterii de jurizare: creativitate, impresie artistica, coolness, luminozitate, încadratură și grad de pericol.

Locul 2 câștigă o haină de ski Blizzard Outdoor.
Locurile 3,4 și 5 primesc câte o pereche de ochelari de ski.

In cazul in care decideti sa va schimbati selfie-ul, voturile se vor reseta si veti pierde toate voturile primite pana la acel moment.

Nu uita, există mai multe criterii de jurizare, doar voturile nu sunt suficiente.

DACĂ SELFIE-UL TAU NU E DE IARNĂ, VA FI SCOS DIN COMPETIȚIE!

Pune-ți prietenii la treabă, pentru că fiecare vot contează. Cel mai votat selfie sigur primește cadou o geacă de ski Blizzard Outdoor.

Concursul se desfășoară până pe 27 ianuarie 2015. Timp în care ai vreme să-ți încarci poza preferată.

Citește mai mult »

A fost ales cel mai bun selfie, la prima expoziție de profil din lume – VEZI FOTO

December 14th 2014

Prima expoziție de selfie-uri din lume și-a desemnat în acest week-end câștigătorii. Evenimentul a avut loc ieri, 13 decembrie 2014, la Galeriile de Artă Grimberg din București.

Nu mai puțin de 300 de selfie-uri au fost expuse pe pereții Galeriei de Artă Grimberg, iar peste de 200 de persoane au venit din toate colțurile României pentru a-și vedea selfie-urile expuse.

Evenimentul, pus în scenă de către organizatori, Carmen Ivanov și Mihai Crăciun, a ținut audiența captivă timp de mai multe ore, pentru că toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să afle care, dintre cele 300 de selfie-uri, va fi ales cel mai bun selfie din lume.

 

Un juriu destul de dur, format din Bogdan Ionescu (Scoala de Televiziune), Cristi Stanciu (Radio21), Cristi Dorombach (Piticu.ro), Bogdan Ciudoiu (Radio21) și Robert Petrache (PunktNet), a avut grijă să aleagă cele mai bune trei selfie-uri pentru podiumul expoziției.

Peste un milion de oameni au accesat platforma www.bestselfie.ro pentru a vota cele 300 de selfie-uri care au intrat în expoziție, aici unde juriul a ales cele mai bune 3 selfie-uri din expoziție.

Locul 3 a fost câștigat de Dumitriu Lavinia, care a câștigat un smartphone Alcatel Idol. Tânăra a cucerit inimile membrilor juriului mai ales la capitolul iluminare și coolness.

Locul 2 a fost acordat lui Dan Purice, un student la Arhitectură, care a venit tocmai din Timișoara pentru a-și vedea selfie-ul expus la Galeriile de Artă Grimberg. Acesta a câștigat o phabletă (combinație între telefon și tabletă) performantă de la Alcatel: Hero 2.

Cel mai bun selfie desemnat de către juriu a fost o fotografie în care protagonistul apare împreună cu o vacă. Fotografia este amuzantă și a atras cele mai bune impresii ale juriului. Răzvan este cel care s-a clasat pe primul loc și a câștigat 1000 de euro din partea organizatorilor.

Au mai fost premiate și alte trei fotografii: pentru popularitate, fotografia care a strâns aproape 250.000 de voturi pe Bestselfie.ro, pentru creativitate și pentru cel mai bun selfie în acțiune. Câștigătorii celor trei categorii suplimentare s-au ales cu câte o boxă portabilă oferită de către Logitech.

“A fost o experiență nouă și pentru mine, pentru că nu a mai făcut nimeni prima expoziție din lume, asta până acum. Cred că impactul a fost unul puternic și, cu siguranță, va mai fi și a doua ediție”, a declarat Mihai Crăciun, unul dintre organizatori.

“Evenimentul a avut impactul pe care ni l-am dorit și chiar am reușit să aducem, cu această expoziție, selfie-ul la rang de artă. Faptul că oamenii au venit din toate colțurile țării să-și vadă fotografia expusă în galeria de artă și că sala de expoziții a fost neîncăpătoare spune destul de multe despre popularitatea acestui tip de eveniment. Ediția a doua va avea și o tematică, iar aceasta va fi: selfie cu animale de companie”, spune Carmen Ivanov, organizator al primei expoziți de selfie-uri din lume.

 

Anul 2014 a fost declarat anul selfie de către Twitter, care spune că acest cuvânt a fost folosit de peste 90 de milioane de ori în rețeaua de socializare.

 

Selfie a fost desemnat cuvântul anului 2013 de către Dicționarele Oxford, însă anul 2014 a fost declarat anul selfie.

Citește mai mult »

Membrii juriului "Primei expoziții de selfie-uri din lume"

December 8th 2014

Dacă săptămâna trecută am aflat care sunt cei 300 de participanți la prima expoziție de selfie-uri din lume, astăzi trebuie să anunțăm și cine sunt membrii juriului care va decide care sunt cele mai bune selfie-uri din cadrul evenimentului.

Cu patru ochi extrem de bine formați și cu o experiență în zona media nemaiîntâlnită, avem plăcerea să îi prezentăm pe primii membri ai juriului BestSelfie. Doi DJ de 21, de Radio21: Bogdan Ciudoiu și Andrei Lăcătuș. Pe ei îi puteți asculta de la 21:00 la 00:00 pe Radio 21, de luni până joi, în “Schimbul 3 în mare fel cu Bogdan și Shurubel”.

Al treilea membru al juriului se numește Cristi Dorombach și, dacă nu-l știți după numele de Cristi, cu siguranță Piticu de la Piticu.ro vă va spune ceva. El este un jurnalist consacrat, pasionat de fotografie și blogging. Pe Cristi Dorombach, cu siguranță, îl puteți întâlni la toate evenimentele importante din zona de IT și nu numai.

Al patrulea membru al juriului este Bogdan Ionescu, director al Școlii de Televiziune Tudor Vornicu, un specialist media cu un fin simț al observației atunci când vine vorba de viitoarele vedete pe care le vom vedea la televizor. Deși ar trebui să fie pata de seriozitate din juriul „Primei Expoziții de Selfie-uri din Lume”, veți constata că, cel mai probabil, va fi exact pe dos. 

Nu în ultimul rând, vom avea parte și de prezența celui de-al cincilea jurat, Robert Petrache, deținătorul Bestantivirus.ro. El ne va clarifica orice aspect ce ține de impresie artistică și mai ales de creativitate în materie de selfie-uri.

Suntem încrezători că cei cinci membri ai juriului vor face alegerile potrivite și vor găsi cel mai bun selfie din cele 300 expuse la Galeriile de Artă Grimberg.

Programul complet al Primei Expoziții de Selfie-uri din 13 decembrie 2014.

Expoziția își deschide porțile la ora 12:00, iar până la ora 18:00 doritorii pot admira selfie-urile expuse la Galeriile de Artă Grimberg sau chiar își pot face un selfie cu selfie-urile expuse aici.

18:00-20:00 - Prezentarea evenimentului, decizia juriului și decernarea premiilor

 

Citește mai mult »

Votarea s-a încheiat – VEZI CINE SUNT CEI 300

December 3rd 2014

Votarea a luat sfârșit! Cei 300 de „selfiști” au fost aleși de către cei care i-au susținut și i-au votat timp de două luni și un pic.

Aceștia vor intra în prima expoziție de selfie din lume care va avea loc pe 13 decembrie la București. Evenimentul  va fi organizat la Galeriile de Artă Grimberg.

La Prima Expoziție de Selfie-uri din Lume, pe cei 300 de participanți îi așteaptă diverse premii: tablete, telefoane și boxe portabile, dar și un premiu în bani care va fi acordat în funcție de decizia juriului prezent la eveniment. Mai exact, numărul de voturi obținut pe www.bestselfie.ro a contat doar pentru stabilirea celor 300 de selfie-uri, urmând ca în cadrul expoziției juriul să decidă care sunt cele mai bune selfie-uri în funcție de diferite criterii.

Programul complet al Primei Expoziții de Selfie-uri din 13 decembrie 2014.

Expoziția își deschide porțile la ora 12:00, iar până la ora 18:00 doritorii pot admira selfie-urile expuse la Galeriile de Artă Grimberg sau chiar își pot face un selfie cu selfie-urile expuse aici.

18:00-20:00 - Prezentarea evenimentului, decizia juriului și decernarea premiilor

Premiile sunt:

Locul 1 – 1000 de euro

Locul 2 – Tabletă

Locul 3 – Smartphone

De asemenea, vor fi acordate și premii pentru popularitate și creativitate. 

Citește mai mult »

Caștigătorul concursului Alcatel C7

November 27th 2014

S-a mai terminat un concurs intermediar organizat de BestSelfie. Este vorba despre săptămâna 19.11.2014-26.11.2014 în care utilizatorul cu cele mai multe voturi a câștigat un telefon Alcatel C7. Așadar, Raluca Popescu este cea care se va bucura de premiul oferit de Alcatel, ea reușind să ocupe locul 1 cu un număr de 8063 de voturi. Felicitări! 

În cazul în care Raluca nu ne contactează pentru ridicarea premiului în decurs de 30 de zile, premiul se va reporta și va reintra în concurs.

Nu uitați. Pe 13 decembrie va avea loc prima expoziție de selfie-uri din lume. Aceasta va fi organizată la Galeriile de Artă Grimberg din strada Postelnicului nr.12, sector 1, Bucuresti. În curând va fi afișat și programul complet al zilei de 13. Fiți pe fază!

Citește mai mult »

Concurs: Câștigă instant un telefon ALCATEL ONETOUCH POP C7

November 18th 2014

Surprizele continuă pe Bestselfie.ro. Săptămâna aceasta poți câștiga ușor, doar cu cel mai mare numar de voturi adunate un telefon inteligent.

Concursul se desfășoară in perioada 19.11.2014-26.11.2014, iar câștigătorii vor fi desemnați in funcție de numărul de voturi primite zilele de votare. Astfel, selfie-ul cu cele mai multe voturi primite în perioada 12-16 noiembrie câștigă garantat telefonul ALCATEL ONETOUCH POP C7. Voturile se contorizeaza din data de 19 noiembrie ora 00.00 pana pe 26 noiembrie, ora 23:59. 

Cum te înscrii la concurs

Dacă deja ai încărcat un selfie pe www.bestselfie.ro, roagă-ți prietenii să te voteze. Selfie-ul cu cele mai multe voturi va câștiga. Voturile adunate în perioada concursului Alcatel se vor aduna și la votarea generală pentru expoziția din 6 decembrie. Cu alte cuvinte, nu pierdeți aceste voturi. Chiar dacă înainte de începerea concursului ești pe locul 1 la votarea generală, pentru concursul ALCATEL, se vor lua în considerare doar voturile primite în perioada campaniei (19-26 noiembrie). Asta înseamnă că, indiferent de câte voturi ai în acest moment, oricine poate câștiga. Numărul de voturi primite în această perioadă va fi vizibil în secțiunea ALCATEL.

Detalii despre premiu

ALCATEL ONETOUCH POP C7 are un design colorat și prietenos și dispune de un procesor QuadCore la 1,3 GHz. Grosimea telefonului este de doar 9.9 mm. 

Acest telefon inteligent se va potrivi de minune personalităţii tale: ai la dispoziţie o cameră de 5 megapixeli pentru toate momentele care merită imortalizate şi multe alte funcţii care abia aşteaptă să fie descoperite.

Citește mai mult »

Câștigătorii concursului Alcatel 2

November 18th 2014

S-a mai încheiat un concurs BestSelfie, iar cel mai votat selfie între 12-16 noiembrie a câștigat un smartphone oferit de Alcatel, adică ONETOUCH IDOL 2.

Astfel, Ionut V este cel care va primi premiul. El a reușit să strângă un număr total de 8017 voturi, cu mai mult de 500 de voturi față de urmăritorul său, Rotaru Andrei Cosmin. Felicitări! 

În cazul în care Iulian nu ne contactează pentru ridicarea premiului în decurs de 30 de zile, premiul se va reporta și va reintra în concurs.

Citește mai mult »

Minighid de SELFIE

November 12th 2014

Minighid de SELFIE

Dacă îți faci selfie-uri le arăți celor din jur că debordezi de încredere, personalitate și fashion. De la președinți la câștigători de premii Oscar, toată lumea își face selfie-uri. Însă nu toată lumea știe să le facă cum trebuie. De aceea, am pregătit mai jos, câteva trucuri pentru ca un selfie să îți iasă perfect.

Pasul 1

Prinde un unghi potrivit

În loc să îți faci un selfie ca și când ți-ar face cineva o poză, încearcă ceva mai diferit. Mișcă camera telefonului astfel încât să îți găsești poziția potrivită. Joacă-te cu unghiurile și mișcă-ți fața până nimerești selfie-ul perfect. Fiecare bărbat sau femeie are „o parte bună”. Trebuie să îți găsești partea bună.

Pasul 2

Buzele

Aici depinde foarte mult de dorința fiecăruia de a-și scoate în evidență cele două părți cărnoase care acoperă dinții. În cazul femeilor, selfie-ul cu buzele țuguiate a reprezentat un punct de cotitură în arta selfie-urilor, în schimb un bărbat care își face selfie cu buzele scoase în afară este considerat efeminat.

Pasul 3

Ceva nou de arătat

Dacă ți-ai schimbat coafura sau dacă ți-ai cumpărat un obiect vestimentar nou, încearcă să scoți asta în evidență atunci când faci poza. Spre exemplu, în cazul noii frizuri, fă tot posibilul ca părul tău să fie cel proeminent. Găsește unghiul care te avantajează și treci la treabă. În cazul în care abia te-ai întors de la sala de fitness și mușchii sunt umflați pe tine, cel mai bine ar fi să îți faci un selfie în fața oglinzii. Astfel, se vor putea vedea cel mai bine mușchii recent lucrați. Și nu uita: încordează-te.

În România, la fel ca și în alte țări ale lumii, fenomenul de selfie nu avea cum să nu prindă. Toți românii își fac selfie-uri, însă pe unele dintre cele mai reușite le puteți vedea pe site-ul BestSelfie.ro, acolo unde mii de români au intrat să-și încarce selfie-urile pentru a participa la prima expoziție de selfie-uri din lume, ce va avea loc pe 13 decembrie 2014 la Galeriile de Artă Grimberg din București. Primele 300 de selfie-uri vor intra în această expoziție, iar după jurizare, cele mai votate selfie-uri de către juriu vor câștiga premii speciale, printre care marele premiu de 1000 de euro.

Citește mai mult »

Prima expoziție de selfie din lume are loc pe 13 decembrie 2014

November 11th 2014

Vă acordăm o săptămână în plus. Data expoziției se mută de pe 6 decembrie pe 13 decembrie 2014 și astfel veți avea o săptămână în plus să strângeți voturile necesare pentru a intra in top 300 Bestselfie.ro.

Ziua de 13 nu are cum sa fie cu ghinion pentru toata lumea, mai ales daca vorbim despre iubitorii de selfie. Pe 13 decembrie 2014 va avea loc prima expozitie de selfie din lume si va fi organizata la București la Galeriile de Artă Grimberg.

Aici vor fi expuse 300 cele mai votate selfie-uri pe site-ul Bestselfie.ro. 

Un juriu va decide care dintre cele 300 de fotografii va fi câștigatoarea premiului cel mare: 1000 de euro. Criteriile de jurizare vor fi dezvaluite la începutul evenimentului, însa cu siguranța unul dintre criterii este numarul de voturi obținute pe site-ul bestselfie.ro

Locurile 2 și 3 vor cîștiga o tableta, respectiv un telefon inteligent.

Selfie-ul e al tău!

Dacă selfie-ul tău va fi câștigător, este obilgatoriu ca persoana care va ridica premiul să fie aceeași cu persoana din fotografie. Cu alte cuvinte, nu încărca un selfie cu Brad Pitt, dacă Brad Pitt nu vine la expoziție.

Citește mai mult »

Concurs: Câștigă instant un telefon ALCATEL ONETOUCH IDOL 2

November 11th 2014

Surprizele continuă pe Bestselfie.ro. Săptămâna aceasta poți câștiga ușor, doar cu cel mai mare numar de voturi adunate un telefon inteligent.

Concursul se desfășoară in perioada 12.11.2014-16.11.2014, iar câștigătorii vor fi desemnați in funcție de numărul de voturi primite zilele de votare. Astfel, selfie-ul cu cele mai multe voturi primite în perioada 12-16 noiembrie câștigă garantat telefonul ALCATEL ONETOUCH IDOL 2. Voturile se contorizeaza din data de 12 noiembrie ora 00.00 pana pe 16 mnoiembrie, ora 23:59. 

Cum te înscrii la concurs

Dacă deja ai încărcat un selfie pe www.bestselfie.ro, roagă-ți prietenii să te voteze. Selfie-ul cu cele mai multe voturi va câștiga. Voturile adunate în perioada concursului Alcatel se vor aduna și la votarea generală pentru expoziția din 6 decembrie. Cu alte cuvinte, nu pierdeți aceste voturi. Chiar dacă înainte de începerea concursului ești pe locul 1 la votarea generală, pentru concursul ALCATEL, se vor lua în considerare doar voturile primite în perioada campaniei (12-16 noiembrie). Asta înseamnă că, indiferent de câte voturi ai în acest moment, oricine poate câștiga. Numărul de voturi primite în această perioadă va fi vizibil în secțiunea ALCATEL.

Detalii despre premiu

Alcatel OneTouch Idol 2 este un telefon premium. Cu un design impresionant și unic, smartphone-ul dispune de un ecran de 5 inci are o lațime de doar 7,3 mm cu o rezoluție de 540 x 960 pixeli, un procesor Quad Core 1.3 GHz CPU și o cameră de 13 megapixeli cu Touch focus și face detection. Aspectul pentru care este diferit față de celelalte modele de pe piață este dat de carcasa metalică foarte subțire si elegantă. 

Citește mai mult »

Top 5 motive pentru care ne facem selfie

November 10th 2014

Nu există persoană care să nu îşi fi făcut un selfie cel puţin o dată sau, în cel mai rău caz, să nu fi auzit de acest trend, mai ales că nu trebuie să fii un mare fotograf sau să deții un aparat performant pentru a-ţi face un selfie.  Însă v-aţi întrebat vreodată care sunt principalele motive pentru care facem selfie? Dacă nu, vă spunem noi. 

În primul rând facem selfie pentru a arăta tuturor prietenilor de pe reţelele de socializare cât de frumoşi suntem.  Asta în cazul fericit. De ce? Pentru că deseori atunci când “studiem” activitatea prietenilor, pe lângă pozele persoanelor frumoase , ne lovim şi de poze mai puţin plăcute din punct de vedere vizual. 

Un al doilea motiv este pentru a arăta apropiaţilor pe unde am fost, pe lângă ce clădiri, maşini am mai trecut sau ce oameni ciudaţi sau importanţi am întâlnit ori ultimele achiziţii în materie de vestimentaţie. Pentru că tot a venit vorba de oameni importanţi, aţi văzut că, odată cu apariţia selfie-ului, atunci când facem o poză cu o persoană publică de la noi din ţară sau din străinătate, dacă nu este selfie nu are valoare. De ce anume? Selfie-ul dă greutate pozei. Devine mult mai credibilă. 

Dacă ştim bine să numărăm, un al treilea motiv, căci la numărul acesta am ajuns, este imortalizarea momentelor speciale din viaţa noastră. Nu întotdeauna ai timp să faci o poză pentru că până găseşti pe cineva care să îţi facă poza acel moment s-ar putea să dispară sau nu mai poți suprinde reacțiile persoanelor din jur. Aşa că nu rămâne altceva de făcut decât să porneşti camera pe care o ai la îndemână şi GATA POZA! 

Un alt motiv este pentru a ne lăuda că avem smartphone. Vă întrebaţi de ce am spus asta, nu ? Cu siguranţă aţi văzut  foarte multe selfie-uri în care personajul principal are ochelari iar din faţă nu se vede mare lucru. În schimb, reflexia telefonului în lentila ochelarilor este perfectă. Corect? 

Următorul motiv este din plictiseală sau pentru că suntem triști. Atunci când nu avem ce face ori suntem plictisiți facem un selfie pe care îl postăm pe o rețea de socializare și îi adăugăm o stare: “se simte plictisit/ă”, “se simte trist/ă” sau “se simte singur/ă”. Desigur, există si excepții atunci când punem un selfie cu stare de tipul “se simte fericit/ă”, “se simte amuzat/ă” etc., însă ele nu au prea mare succes în ceea ce privește numărul de like-uri și comentarii. Nu te va întreba nimeni de ce ești fericit/ă, însă atunci când ești trist/ă lumea devine, brusc, curioasă. 

Ultimul motiv, dar nu cel din urmă,  este pentru a posta cel mai bun selfie pe Bestselfie.ro, un site dedicat acestui trend, care va premia cele mai bune trei selfie-uri  din cele 300 cele mai votate ce  vor fi expuse în cadrul unei expoziții din data de 06 decembrie 2014. 

Dacă până acum ți-ai făcut selfie-uri doar din primele cinci motive este timpul să ai un al șaselea motiv. Așadar te invit să îți postezi cel mai bun selfie pe Bestselfie.ro unde poți câștiga și premii pentru asta. Un motiv în plus nu strică niciodată!

 

Citește mai mult »

Câștigătorii concursului Logitech

November 7th 2014

După cum am promis, la acest concurs numărul de voturi a contat cel mai mult, asa ca Iulian Ștefan Papară a castigat incontestabil concursul si implicit premiul oferit de Logitech, adica boxa portabilă Logitech X300 Mobile.

Iulian a reusit sa stranga în perioada de desfasurare a concursului 6718 voturi, cu o diferenta de aproape peste 500 de voturi fata de locul al doilea. Felicitari! 

In cazul in care cei Iulian nu ne contacteaza pentru ridicarea premiului in decurs de 30 de zile, premiul se va reporta si va reintra in concurs. 

Aici poti vedea cate voturi a strans intr-o saptamana fiecare participant la Concursul Logitech.

Citește mai mult »

Concurs: Câștigă instant boxa portabilă Logitech X300 Mobile

October 30th 2014

Surprizele continuă pe Bestselfie.ro. Săptămâna aceasta poți câștiga ușor, doar cu cel mai mare numar de voturi adunate o boxă portabilă oferită de Logitech.

Concursul se desfășoară in perioada 31.10.2014-06.11.2014, iar câștigătorii vor fi desemnați in funcție de numărul de voturi primite în cele 7 zile de votare. Astfel, selfie-ul cu cele mai multe voturi primite în perioada 31 octombrie - 06 noiembrie câștigă garantat boxa portabilă Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker. Voturile se contorizeaza din data de 31 octombrie ora 00.00 pana pe 06 noiembrie, ora 23:59. 

Cum te înscrii la concurs

Dacă deja ai încărcat un selfie pe www.bestselfie.ro, roagă-ți prietenii să te voteze. Selfie-ul cu cele mai multe voturi va câștiga. Voturile adunate în perioada concursului Logitech se vor aduna și la votarea generală pentru expoziția din 6 decembrie. Cu alte cuvinte, nu pierdeți aceste voturi. Chiar dacă înainte de începerea concursului ești pe locul 1 la votarea generală, pentru concursul Logitech, se vor lua în considerare doar voturile primite în perioada campaniei. Asta înseamnă că, indiferent de câte voturi ai în acest moment, oricine poate câștiga. Numărul de voturi primite în această perioadă va fi vizibil în secțiunea Logitech.

Excepție fac cei care deja au câștigat premii în alte concursuri organizate de Bestselfie.ro. Mai exact, câștigătorii concursului Alcatel nu pot participa la acest concurs.

Detalii despre premiu

Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker este o boxă portabilă ce emite un sunet bogat și dispune de drivere în unghi care oferă un sunet expansiv, cu un bass profund, clar şi frecvenţe medii şi înalte foarte detaliate. Această boxă poate reda muzică de pe smartphone, tabletă sau orice dispozitiv cu Bluetooth de la o distanţă de până la 10 metri.

X300 poate fi utilizat şi ca difuzor. Utilizatorii pot ajusta volumul şi controla apelurile telefonice. În plus, cu ajutorul bateriei litiu-ion integrată, aceştia se pot bucura de muzica preferată cinci ore de redare continuă, încărcarea boxei realizându-se cu ajutorul unui cablu micro-USB.

 

Citește mai mult »

Câștigătorii concursului Alcatel

October 30th 2014

După cum am promis, la acest concurs numărul de voturi a contat cel mai mult, asa ca Ray si Tina au castigat incontestabil concursul si implicit premiul oferit de Alcatel, adica un smartphone ALCATEL ONETOUCH IDOL ALPHA.

Ray si Tina au reusit sa stranga în perioada de desfasurare a concursului 61241 de voturi, cu o diferenta de aproape 20.000 de voturi fata de locul al doilea. Felicitari! 

In cazul in care cei doi nu ne contacteaza pentru ridicarea premiului in decurs de 30 de zile, premiul se va reporta si va reintra in concurs. 

Citește mai mult »

Concurs: Câștigă instant un telefon ALCATEL ONETOUCH IDOL ALPHA

October 22nd 2014

Surprizele abia acum încep pe Bestselfie.ro. Săptămâna aceasta poți câștiga ușor, doar cu cel mai mare numar de voturi adunate un telefon inteligent.

Concursul se desfășoară in perioada 23.10.2014-29.10.2014, iar câștigătorii vor fi desemnați in funcție de numărul de voturi primite în cele 7 zile de votare. Astfel, selfie-ul cu cele mai multe voturi primite în perioada 23-29 octombrie câștigă garantat telefonul  ALCATEL ONETOUCH IDOL ALPHA. Voturile se contorizeaza din data de 23 octombrie ora 00.00 pana pe 30 octombrie, ora 23:59. 

Cum te înscrii la concurs

Dacă deja ai încărcat un selfie pe www.bestselfie.ro, roagă-ți prietenii să te voteze. Selfie-ul cu cele mai multe voturi va câștiga. Voturile adunate în perioada concursului Alcatel se vor aduna și la votarea generală pentru expoziția din 6 decembrie. Cu alte cuvinte, nu pierdeți aceste voturi. Chiar dacă înainte de începerea concursului ești pe locul 1 la votarea generală, pentru concursul ALCATEL, se vor lua în considerare doar voturile primite în perioada campaniei (23-29 octombrie). Asta înseamnă că, indiferent de câte voturi ai în acest moment, oricine poate câștiga. Numărul de voturi primite în această perioadă va fi vizibil în secțiunea ALCATEL.

Detalii despre premiu

Alcatel OneTouch Idol Alpha este un telefon premium cunoscut și sub denumirea de Idol α. Cu un design impresionant și unic, smartphone-ul dispune de un ecran de 4,7 inci cu o rezoluție de 720 x 1280 pixeli, un procesor quad-core MediaTek și o cameră de 13 megapixeli. Aspectul pentru care este diferit față de celelalte modele de pe piață este dat de marginile smartphone-ului care sunt transparente. Cutia telefonului are un design deosebit, este metalică și dă un aspect de eleganță întregului pachet. VEZI FOTO.

Citește mai mult »

Doi DJ de 21, în juriu la BestSelfie.ro – VEZI CINE

October 1st 2014

Primii doi membri ai juriului Bestselfie.ro sunt DJ Bogdan Ciudoiu și DJ Shurubel (Andrei Lăcătuș) de la Radio 21. 

Ei sunt “Schimbul 3 în mare fel”, dar în decembrie te vor judeca și de vor premia la prima expoziție de selfie-uri din lume, care va avea loc la București. Asta nu pentru că sunt maeștri ai selfie-urilor ci pentru că au “ochiul format”, așa că niciun detaliu nu le va scăpa. Ceea ce înseamnă că cei care își încarcă selfie-uri pe bestselfie.ro ar trebui să fie creativi, spontani și amuzanți. Nici măcar nu trebuie să fie frumoși. Nu uitați: puterea juriului este mare. Odată ajunse în expoziție, cele 300 de selfie-uri vor fi judecate în mai multe feluri, printre care și numărul de voturi.

Expoziția BestSelfie va avea loc în 13 decembrie. Organizatorii evenimentului au devansat data expoziției pentru ca aceasta să nu se suprapună cu alegerile prezidențiale.

Mesaj pentru participanți: Vrem ca luminile reflectoarelor să fie îndreptate numai asupra voastră și nu asupra candidaților la președinție, așa că expoziția va avea loc pe 13 decembrie, deci aveți mai mult timp să strângeți voturi. Mai mult decât atât, vor exista și premii speciale intermediare care vor fi acordate înainte de expoziție, despre care vă vom anunța ulterior.

DJ Shurubel spune că: “Selfie este urmatorul sport ce va fi introdus la olimpiadă. Este proba de BAC ce ne-a lipsit mereu. Selfie e noua poezie. Dacă ar fi avut smartphone-uri, Eminescu și Bacovia ar fi fost campioni naționali la selfie pe perechi. Românii sigur s-au născut experți în domeniu și de aceea o să fiu cât se poate de serios și strict în juriu. Asta atunci când nu o să îmi pierd timpul făcând selfie-uri cu toți concurenții”.

Bogdan Ciudoiu spune că: “Selfie-ul e ca un CV. Te ridică sau te coboara în ochii celor din jur. Un selfie reușit este acela în care îți imprimi calitățile, nebunia și naturalețea. Abia aștept să văd cele mai bune selfie-uri din istorie!”

Radio 21 este partenerul media al acestui eveniment.

 

Citește mai mult »

Cum să-ți faci un selfie perfect

September 25th 2014

In cazul in care ai fost tinut ostatic de extraterestrii sau ai trait in varful unui munte ca un pustnic pana de curand, s-ar putea sa nu fi auzit pana acum de termenul 'selfie'. In apararea ta, aceasta notiune nu este una foarte veche. A aparut in anul 2005 pentru a descrie un gen special de auto-portrete.

Smartphone-urile din ziua de azi aproape ca te indeamna sa iti faci un selfie. Cei mai multi utilizatori au cel putin o astfel de poza la activ, chiar daca acesta nu a fost vreodata publicata pe o platforma de socializare.

Pentru ca a-ti face un selfie este o arta ce trebuie respectata ca atare si pentru a-ti mari sansele in cursa Bestselfie.ro (prima expozitie de selfie din lume), ti-am pregatit cateva sfaturi:

1. Nu fii foarte serios.

Nu este nimic gresit intr-o atitudine sobra dar un selfie nu trebuie luat prea in serios niciodata. Poti privi camera foto ca o caprioara debusolata sau poate chiar cu putina furie. Abia atunci selfie-ul va fi cel mai bun ambasador al spiritului tau 'cool'.

2. Nu forta naturaletea.

Un selfie nu trebuie niciodata sa arate ca te straduiesti prea mult. Dimpotriva, trebuie sa arate ca ai facut acea poza intr-un mod cat se poate de firesc. Ca si cum iti vedeai de treaba si brusc te-ai hotarat sa te intorci spre aparatul foto, iar rezultatul bineinteles s-a dovedit mai tarziu a fi o poza fabuloasa.

3. Cunoaste-ti unghiurile bune.

Avantajul in a fi propriul tau fotograf este acela ca ai un control deplin asupra imaginii tale. Cu totii avem unghiuri care ne avantajeaza mai putin. Filtrele de imagine si culoare sunt o solutie excelenta pentru a corecta detaliile de care coboara standardul sub perfectiune.

4. Fa ceva interesant.

Cele mai multe dintre selfie-uri iti prezinta autorul/personajul ca fiind foarte pasiv la oportunitatile pe care un astfel de moment le ofera. Desigur, o postura serioasa are farmecul ei, dar sunt foarte mici sansele ca ea sa iasa in evidenta. Pentru un selfie 'postabil' si cu adevarat interesant picteaza-te pe față, poartă accesorii șic, fă-ți selfie cu o girafă, alege un decor spectaculos pentru fundal sau, pur și simplu, pune-ti o pisica pe cap.

Creativitatea nu are limite cand e vorba ca imaginea ta sa faca un pas in fata milioanelor de selfie-uri care bantuie lumea on-line.

Citește mai mult »

Ce este un selfie? De ce ne facem selfie?

September 14th 2014

Pentru ca am fost puși în situația să șetrgem peste 300 de fotografii de pe site pe motiv că nu erau selfie, am decis să vă furnizăm și definiția dată de Dictionarul Oxford care a anunțat că, în 2013, selfie e cuvântul anului, care chiar a fost și introdus în dicționar. 

Premiul pentru cuvantul anului celebreaza inventivitatea limbii engleze in fata schimbarilor sociale, politice sau tehnologice.

Ce este un selfie?

Dictionarul Oxford defineste "selfie" ca fiint "o fotografie autoportret, adica o fotografie pe care o persoana si-o face singură, in generat cu un smartphone sau camera web si pe care apoi o publica pe un site de socializare".

De obicei, astfel de poze sunt realizate intr-o oglinda ori tinand mobilul sau camera foto catre tine, cu bratele intinse inainte, fara a se folosi de functia timer a aparatului de fotografiat.  Desi la prima vedere, selfie nu presupune o mare si complicata filosofie, exista cauze si efecte profunde ale acestei mode ce nu inceteaza sa se amplifice.

Cine isi face selfie?

Fotografiile de tip selfie sunt imediate, personale si autentice. Sunt distractive, participative, interactive si tranzitorii. Fotografiile selfie suprind momentul si 100% sunt o provocare pentru conventiile sociale cu privire la portrete. Mai presus de toate, acest fenomen fotografic este un instrument de auto-promovare, fenomen care caracterizeaza era digitala, indiferent de rangul si pozitia sociala a unei persoane.

De asemenea, cand vine vorba despre fenomenul fotografic "selfie", prapastia dintre generatii dispare.

Cu toate ca nici o categorie de varsta nu a fost ocolita de acest trend, el este popular mai cu seama printre tineri, in special din cauza faptului ca adolescentii si persoanele intre 18 si 34 de ani utilizeaza telefoanele mobile si internetul intr-o mai mare masura decat oamenii ceva mai varstanici. Intrucat socializarea online este cel mai motivant imbold in crearea de selfie, cei mai activi distribuitori de astfel de fotografii personale sunt tinerii, mereu interesati sa ramana conectati cu prietenii, prietenele si colegii lor.

De ce isi fac oamenii selfie?

Fenomenul selfie a devenit atat de raspandit ca urmare a usurintei cu care sunt create si imprastiate aceste autoportrete instant, si din cauza ca cei care se fotografiaza au libertate deplina in alegerea felului cum isi prezinta imaginea personala altora.

Cuvantul "selfie" isi are originilele in substantivul din limba engleza "self", si te poate duce cu gandul la individualitate, narcisism, egocentrism.

Citește mai mult »

Selfie pe statuia lui Iisus de la Rio de Janeiro

September 11th 2014

Experienţă incredibilă pentru un fotograf profesionist. Acesta a reuşit să ajungă pe statuia lui Iisus Hristos din Rio de Janeiro şi să îşi facă singur o fotografie de la mare înălţime.

Performanţa a fost atinsă cu ajutorul îngrijitorilor statuii, care i-au permis fotografului accesul în interiorul monumentului şi folosirea ieşirilor de serviciu din partea superioară a statuii.

Tu pe unde îți faci selfie?

Citește mai mult »

A fost inventat prelungitorul pentru selfie-uri

September 11th 2014

Cred că nu există cineva care să nu fi rugat pe altcineva necunoscut să-i facă o fotografie.

Ei bine, aceste vremuri par a se apropia de sfârșit, asta pentru că fenomenul de selfie a luat o amploare extraordinară în ultima vreme. O demnostrează și noile gadget-uri care apar și vin în ajutorul persoanelor care sunt pasionate de selfie-uri.

De curând a apărut un device care pare o prelungire a mâinii cu care faci fotografia, adică selfie-ul.

The Extendable Handheld Selfie Stick sau monopied-ul are o tijă pliabilă și funcționează similar cu pointer-ele folosite de vorbitorii în public la prezentări. În capăt există un atașament care permite prinderea unei camere cu un adaptor, totul pentru ca selfie-urile tale să fie duse la un alt nivel. Noul gadget poate fi cumpărat de pe Amazon, nu are un preț foarte mare: undeva pe la 10 dolari și este compatibil cu Phone 4/4S/5, Samsung Galaxy S4 i9500.

Citește mai mult »

Prima expozitie de selfie, pe 06 decembrie, la București

September 9th 2014

Expoziția BestSelfie va avea loc în 6 decembrie. Organizatorii evenimentului au devansat data expoziției pentru ca aceasta să nu se suprapună cu alegerile prezidențiale.

Vrem ca luminile reflectoarelor să fie îndreptate numai asupra voastră și nu asupra candidaților la președinție, așa că expoziția va avea loc pe 6 decembrie, deci aveți mai mult timp să strângeți voturi.

Mai mult decât atât, vor exista și premii speciale intermediare care vor fi acordate înainte de expoziție, despre care vă vom anunța ulterior.

Citește mai mult »

Selfie Brush, o noua inventie pentru pasionatii de selfie

September 8th 2014

Fenomenul selfie ia amploare pe zi ce trece. O demonstrează o nouă invenție numită Selfie Brush, care este de fapt o husă de telefon pentru iPhone, dar care poate reprezenta un punct de referință în viața oricărei pasionate de selfie-uri.

Niciodată părul tău nu va mai arăta urât într-un selfie, asta pentru că pe lângă rolul de husă, Selfie Brush îndeplinește și rol de perie, dar și un fel de mâner pentru ca selfie-ul să iasă mai bine și pentru a i se extinde aria de pozare.

Peria costă 19,99 de dolari și este, probabil, invenția săptămânii în materie de gadget-uri care implică păr și selfie-uri.

Citește mai mult »

Selfie de 1000 de euro. Cum ii castigi?

September 1st 2014

Prima expoziție de selfie din lume! Participă și tu. Încarcă un selfie pe www.bestselfie.ro și intri în competiție. Cele mai votate fotografii vor intra in top 300 și vor fi expuse în cadrul unui eveniment în care ai șansa să devii celebru și să câștigi o mulțime de bani. Detalii despre eveniment.

Ce trebuie să faci

1. Fă-ți cont pe www.bestselfie.ro

2. Încarcă un selfie

3. Strânge cât mai multe voturi pentru a intra în primii 300

4. Vino la prima expoziție de selfie din România

5. Câștigă 1000 de euro și alte premii extraordinare

www.bestselfie.ro organizează prima expoziție de selfie din lume, iar tu poți face parte din ea. 

Anunță-ți prietenii!

Dă-le de știre prietenilor tăi că ai intrat în competiție și roagă-i să te voteze, pentru că fotografiile cu cele mai multe voturi vor intra în prima expoziție de selfie din lume, iar numărul de voturi va conta. Un juriu va decide care dintre cele 300 de fotografii va câștiga premiul cel mare și premiile de pe locurile 2 și 3, în funcție de mai multe criterii care vor fi anunțate în cadrul evenimentului. Voturile pe care le-ai obținut vor fi unul dintre cele 5 criterii ale juriului. Nu uita, poți vota în fiecare zi, o dată pe zi.

Gândește-te bine!

Atunci când îți încarci selfie-ul ar fi bine să fie cel care îți place cel mai mult, pentru că odată încărcat, ai posibilitatea să îl ștergi sau să-l înlocuiești, dar îți vei pierde voturile primite până atunci pentru acea fotografie. Un utilizator poate intra în competiție cu o singură fotografie, pentru că nu credem în ideea: mai multe fotografii, mai multe șanse. Asta înseamnă că dacă un utilizator va încărca mai multe fotografii de pe conturi diferite, va fi descalificat.

Selfie-ul e al tău!

Dacă selfie-ul tău va fi câștigător, este obilgatoriu ca persoana care va ridica premiul să fie aceeași cu persoana din fotografie. Cu alte cuvinte, nu încărca un selfie cu Brad Pitt, dacă Brad Pitt nu vine la expoziție.

Fără obsecenități!

Este interzisă postarea oricărei fotografii care conține imagini obsecene, cu conținut sexual sau imagini care prezintă acte de violență. Fotografiile din această categorie vor fi șterse automat de pe site, iar contul utilizatorului care a încărcat acest tip de fotografii va fi blocat definitiv.

 

Citește mai mult »

Un selfie pentru telefonul selfie Microsoft Lumia 730

September 1st 2014

Microsoft a început să promoveze noul telefon Lumia 730, care mai este denumit și “selfie phone”.

După ce luna trecută a trimis invitațiile de presă pentru lansare, de data aceasta, Microsoft a postat un nou teaser care este, de fapt, un selfie. Ceea ce înseamnă că e clar: firma va prezenta oficial telefonul selfie, Lumia 730 în data de 4 septembrie 2014.

Lumia 730 va avea un ecran de 4,7 inci și o cameră foto poziționată în față de 5 megapixeli. De asemenea, la conferința de presă de joi, Microsoft va prezenta și noul Lumia 830. Mai multe detalii vom afla în această săptămână, însă până atunci ne putem uita la selfie-ul postat de Joe Belfiore, vicepreședinte Microsoft, selfie făcut posibil cu noul Lumia 730.

Citește mai mult »

Cel mai tare „selfie” din lume

August 14th 2014

Nu putem spune că este cel mai tare „selfie” de pe Pământ, pentru că nu este făcut pe Pământ, ci deasupra sa, în spațiu. Fotografia a fost realizată de către astronautul NASA, Mike Hopkins, în timpul unei misiuni pe Stația Spațială Internațională.

Fotografia a fost realizată chiar în Ajunul Crăciunului, dar cum Oxford a anunțat că, în 2013, cuvîntul anului este „selfie”, iată că această fotografie bate tot în materie de selfie-uri.

În ziua când a fost realizată imaginea, a fost pentru a doua oară când astronauţii părăseau Staţia Spaţială Internaţională în decursul a patru zile pentru a repara o defecțiune la o pompă de rezervă. Misiunea a presupus ca astronauţii să înlocuiască o pompă de rezervă din exteriorul staţiei spaţiale.

Inginerul de zbor Mike Hopkins se afla la bordul ISS de trei luni, iar fotografia a fost făcută înainte de Crăciun. Acesta a mai postat un selfie pe 1 ianuarie, pe contul său de Twitter, dar nu poate concura cu fotografia realizată în afara Stației Spațiale Internaționale, cu Pământul pe fundal.

 

Citește mai mult »