Termeni și Condiții


Orice informatie, document sau date publicate pe acest site reprezinta proprietatea exclusiva a celor care publica informatia, aceastia nedetinand avizul Bestselfie.ro pentru publicarea acestor date.  bestselfie.ro nu ofera declaratii sau garantii exprese sau implicite in legatura cu informatiile publicate de voi la rubrica dedicata evenimentului „Prima expozitie de selfie din lume!”.

Acest site (Site World Wide Web – „site-ul”, „Website” sau „prezentul site”) este operat de societatea PUNKT NET SRL ("bestselfie.ro"). Urmatorii termeni si conditii cuprind prevederile acordului dintre tine, persoana care vizualizeaza site-ul, si bestselfie.ro, aferenti utilizarii site-ului. Accesul la si utilizarea prezentului site se supun acestor Termeni si Conditii, restului prevederilor mentionate pe Site si intregii legislatii aplicabile. Prin vizualizarea prezentului Site, te obligi sa respectati Termenii si Conditiile de fata; in cazul in care nu este de acord, trebuie sa incetezi imediat vizionarea site-ului.

Acest site este pus la dispozitie de bestselfie.ro spre beneficiul si cu scopul de a fi vizualizat exclusiv de utilizatorii din Romania. In cazul in care vizualizezi acest site pe un computer din afara Romaniei, iti asumi urmatoarele: a) esti unicul responsabil pentru respectarea legislatiei aplicabile; b) bestselfie.ro nu are nicio raspundere fata de tine cu privire la utilizarea site-ului; si c) vei despagubi bestselfie.ro impotriva oricarei obligatii pe care noi am putea sa o aveam fata de terti, din orice motiv, ca urmare a utilizarii site-ului de catre tine.

bestselfie.ro poate modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, asadar, va trebui sa vizitezi periodic aceasta pagina pentru a fi informat cu privire la termenii obligatorii in vigoare la momentul respectiv. Se va considera ca, daca vei continua sa vizualizati site-ul dupa operarea modificarii Termenilor si Conditiilor, ai fost de acord cu noua varianta a acestora.

Daca accesezi sau utilizezi site-ul nostru, ne garantezi ca ai peste 18 ani si ca accepti acesti Termeni si Conditii sau, in cazul in care nu ai peste 18 ani, ca unul dintre parintii tai sau tutorele/curatorul legal ti-a acordat permisiunea de a utiliza site-ul si a citit si acceptat prezentii Termeni si Conditii.

Utilizarea site-ului

Poti accesa acest Site in scopul recreerii sau informarii personale. Cu toate acestea, te rugam sa nu reproduci, copiezi, distribui, modifici, transmiti, republici sau revizuiesti cuprinsul acestui site fara permisiunea noastra scrisa. Informatiile cuprinse in cadrul Website-ului vor fi utilizate pe riscul tau iar bestselfie.ro nu este raspunzatoare pentru consecintele negative care decurg din aceasta utilizare. Materialul pus la dispozitie pe acest site nu a fost elaborat luand in considerare obiectivele, situatiile sau nevoile speciale ale fiecarui utilizator in parte. Niciun titlu si niciun drept de proprietate intelectuala nu iti sunt transferate nici tie nici unui alt tert prin utilizarea sau prin accesul la acest site; din contra, toate drepturile, titlurile si interesele asupra sau in toate aspectele acestui site raman proprietatea noastra exclusiva. Dreptul de autor asupra acestui site (inclusiv, dar fara a se limita la text, grafica, logouri si software) ne apartine sau ne este acordat prin licenta noua, ori colaboratorilor si persoanelor noastre asociate.

Informatii si materiale pe Website

Vom incerca intotdeauna sa ne asiguram ca informatiile cuprinse pe acest site sunt adevarate si actuale. Cu toate acestea, aceasta garantie poate sa nu fie valabila intotdeauna, asadar va trebui sa verifici orice informatie in mod personal sau, daca ai sub 18 ani, impreuna cu parintii sau tutorele legal.

Text, Grafica, Imagini, Logouri etc. pe Website

Denumirile, logourile si marcile care apar pe acest site reprezinta marci inaintate spre inregistrare sau deja inregistrate, atunci cand este specificat. Nu trebuie sa utilizezi nicio marca bestselfie.ro inainte de a obtine aprobarea noastra scrisa si expresa.

Raspundere

bestselfie.ro nu acorda garantii si nu face declaratii cu privire la corectitudinea si caracterul complet al cuprinsului prezentului site sau a oricarui alt site/oricaror alte site-uri legate de acesta. Orice afirmatii cuprinse in acest site se refera exclusiv la activitatile noastre. bestselfie.ro nu va fi raspunzatoare pentru orice prejudiciu direct, indirect, incidental, rezultat sau moral care deriva din: (a) abilitatea (sau inabilitatea) de accesa site-ul, (b) utilizarea (sau inabilitatea de a utiliza) continutul acestui site, sau (c)  continutul oricarui site/oricaror site-uri "strans legate" ori interconectate de acest site. In plus, bestselfie.ro nu garanteaza ca acest site sau serverul care il face disponibil nu contin virusi sau alte componente periculoase. Doar tu iti vei asuma toate costurile necesare service-ului, reparatiilor sau corecturilor.

Transmiterea de informatii

Ne poti transmite informatii doar prin intermediul paginii de Contact.

In cazul in care doresti sa ne transmiti informatii, declari ca, orice idee, sugestie, concept, intrebare, opinie, interventie, informatie sau material ("Informatie Transmisa") pe care ne-o inaintezi reprezinta opera ta originala, creata de tine si ca nicio alta persoana nu are niciun interes sau pretentie asupra ei.

De asemenea, trebuie sa ai in vedere faptul ca nu primim Informatiile Transmise in baza unui acord de confidentialitate si ca intre noi si tine nu se creeaza, in nici un moment, o relatie de confidentialitate cu privire la acestea.

Tu ne acorzi irevocabil, in mod gratuit, o licenta perpetua non-exclusiva de utilizare a tuturor drepturilor de proprietate intelectuala (inclusiv, dar fara a se limita la dreptul de autor) asupra Informatiilor Transmise pentru o perioada nelimitata de timp si ne acorzi permisiunea, cu privire Informatia Transmisa catre noi, sa intreprindem orice actiune care ar putea altfel constitui o incalcare a drepturilor tale morale.

Iti exprimi acordul cu privire la utilizarea de catre noi, in mod gratuit, a Informatiilor Transmise, in orice scopuri pe care le consideram potrivite, inclusiv, dar fara a se limita la, scopuri promotionale sau de marketing viitoare, dezvoltare de activitati, publicarea informatiilor transmise in orice mijloc media, sau postarea acestora pe site. In cazul in care publicam sau postam Informatiile Transmise, pentru a va proteja intimitatea, nu te vom identifica si nu vom publica numele  tau (sau orice alte detalii care le-ar permite altor persoane sa te identifice ca autor al informatiilor respective) alaturi de Informatiile Transmise, cu exceptia situatiilor in care obtinem acordul tau expres in scopul publicarii lor. In orice caz, daca veti posta un material pe Website in mod direct, fie ca este prin intermediul unui blog, fie prin alta modalitate, si incluzi detalii care le-ar permite altor persoane sa te identifice, informatiile respective vor aparea, iar noi nu ne vom asuma raspunderea in acest caz.

Iti exprimi acordul cu privire la adaptarea, modificarea si/sau schimbarea de catre noi a Informatiilor Transmise, fara a te notifica in prealabil si fara a avea obligatia de a-ti solicita permisiunea.

Nu suntem in niciun fel obligati sa adoptam, postam sau sa raspundem pentru Informatiilor Transmise de tine sau de a le trata in orice fel. In special, ne rezervam dreptul ca, la propria noastra discretie, sa nu raspundem unei Informatii Transmise care, din punctul nostru de vedere, este inadecvata, jignitoare sau care nu corespunde, in orice caz, spiritului site-ului. Nu vom raspunde niciunei Informatii Transmise de o persoana care are mai putin de 18 ani.

Drepturi de proprietate intelectuala

Ne vei acorda o licenta irevocabila, perpetua si non-exclusiva de a utiliza si exploata toate drepturile de proprietatea intelectuala (inclusiv dar fara a se limita la dreptul de autor) in orice comunicare sau material pe care tu il postezi sau transmiteti pe acest site prin intermediul Internetului (“Materialele”). De asemenea, iti exprimi acordul ca bestselfie.ro sa efectueze (sau sa omita sa efectueze) toate actiunile cu privire la Materialele tale care ar putea altfel constitui o incalcare a drepturilor morale asupra acestora. Pentru evitarea oricarei neclaritati, bestselfie.ro poate utiliza Materialele in orice scop, inclusiv sa le reproduca, transmite, difuza, comunica publicului sau posta. bestselfie.ro nu este obligata sa raspunda mesajelor postate pe acest site si nici nu trebuie sa iti ofere despagubiri tie sau oricarei alte persoane pentru utilizarea Materialelor. Nu veti posta sau transmite Materiale ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice, indecente sau profanatoare, sau Materiale care incalca drepturile de autor, marcile, drepturile de confidentialitate, publicitate sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau orice alte drepturi ale oricarei persoane sau entitati, sau Materiale care ar putea fi false sau inselatoare, sau orice Materiale care ar putea reprezenta sau incuraja un comportament considerat a fi infractiune, contraventie sau ca incalcand o norma legala.

Prezentii Termeni si Conditii sunt guvernati de legislatia in vigoare din Romania si din Uniunea Europeana, iar orice diferend decurgand din existenta si interpretarea prezentilor Termeni si Conditii va fi supus jurisdictiei exclusive a instantelor competente material din Municipiul Bucuresti.

Prezentii  Termeni si Conditii intra in vigoare incepand cu data de  01.09.2014.

 

 

 

 

Declaratia de confidentialitate

General

bestselfie.ro respecta confidentialitatea fiecarei persoane care ne viziteaza paginile de internet sau care raspunde reclamelor noastre interactive. Prezenta declaratie de confidentialitate descrie informatiile pe care bestselfie.ro le va obtine de pe acest site (inclusiv informatiile pe care ni le pui la dispozitie prin intermediul mesajelor trimise sau primite de noi prin e-mail) si modalitatea in care vom utiliza aceste informatii. Prezenta Declaratie iti ofera, de asemenea, instructiuni cu privire la actiunile pe care trebuie sa le intreprinzi in cazul in care nu doresti ca informatiile tale personale, colectate sau distribuite in momentul in care vizitati acest Website sau alte site-uri ale bestselfie.ro sau raspunzi la anunturile noastre. Prin vizualizarea acestui Website, confirmi ca esti de acord cu prezenta declaratie de Confidentialitate si cu Termenii si Conditiile. In cazul in care nu esti de acord cu prezenta Declaratie de Confidentialitate sau cu Termenii si Conditiile legale, nu vizualiza acest Website.

In cazul in care ai mai putin de 18 ani, trebuie sa te asiguri ca detii acordul parintilor inainte de a transmite orice informatie personala prin intermediul Website-ului.

In cazul in care exista detalii din prezenta Declaratie de Confidentialitate pe care nu le intelegi si ai sub 18 ani, solicita ajutorul parintilor sau tutorelui legal si asigura-te ca ai permisiunea acestora pentru a continua sa accesezi acest Website.

Este posibil ca prezenta Declaratie de Confidentialitate sa sufere modificari, asadar, iti recomandam sa vizitezi periodic aceasta pagina pentru a te asigura ca ai citit si ca esti de acord cu ultima varianta a acesteia.

Dezvaluirea de informatii

bestselfie.ro poate dezvalui tertilor: (a) orice informatie pe care bestselfie.ro o primeste cu privire la tine in scopul respectarii cerintelor autoritatilor guvernamentale romane sau agentiilor si departamentelor guvernamentale; (b) informatii de urmarire acumulate si alte informatii care nu va identifica personal; (c) informatiile tale personale, atunci cand bestselfie.ro considera, cu buna credinta, ca i se solicita legal sa faca acest lucru; (d) informatiile de identificare personala care iti apartin, cu conditia ca bestselfie.ro sa fi obtinut permisiunea ta prealabila, solicitata, in mod obisnuit, in momentul colectarii informatiilor din partea ta.

Utilizarea datelor cu caracter personal

bestselfie.ro nu va colecta date cu caracter personal care iti apartin pe acest Website, decat in situatia in care le furnizezi in mod voluntar (acest lucru include situatiile in care completezi formulare pe Website-ul nostru, raportati o problema sau adresati o intrebare sau postati un comentariu pe Website-ul nostru).

Atunci cand ne pui la dispozitie date cu caracter personal, este posibil sa te intrebam daca doresti sa primesti, pe viitor, din partea noastra comunicari precum buletine informative, e-mailuri sau alte informatii. In cazul in care ai transmis date cu caracter personal prin intermediul site-urilor sau reclamelor noastre si at solicitat ca informatia sa fie stearsa, vom lua toate masurile posibile pentru a sterge informatiile de identificare personala care iti apartin in cel mai scurt timp posibil.

In cazul in care nu doresti sa ne pui la dispozitie date cu caracter personal, te rugam sa nu ni le inaintezi. Daca nu pui la dispozitie date cu caracter personal atunci cand ti se solicita, acest lucru ti-ar putea impiedica accesul la anumite servicii. Daca totusi ne-ai inaintat aceste informatii si doresti ca ele sa fie eliminate din inregistrarile noastre, te rugam sa ne contactezi la 0728855221 .

Pe langa acordarea serviciilor sau informatiilor pe care le soliciti, informatiile de identificare personala pot fi, in egala masura, utilizate pentru ne ajuta sa identificam modalitatea in care utilizezi site-ul si serviciile noastre.

De asemenea, vom putea combina datele pe care ni le oferi cu altele, pe care le obtinem separat, inclusiv cu date pe care le-ati comunicat altor organizatii (avand consimtamantul cu privire la distribuirea acestora) precum si cu informatii publice. Toate aceste informatii ne vor ajuta, de exemplu, sa imbunatatim conceptul serviciilor si activitatilor, site-urilor web si reclamelor noastre. Pentru a putea face acest lucru, vom putea distribui datele si societatilor care executa lucrari pentru noi. Aceste societati au convenit sa utilizeze datele doar in scopurile in care datele au fost colectate de catre noi, doar cu imputernicirea expresa din partea noastra si sa puna la punct proceduri de protectie a datelor.

In cazul in care nu doresti ca informatiile tale de identificare personala sa fie colectate, te rugam sa nu ni le inaintezi. Daca ne-ai inaintat deja aceste informatii te poti opune prelucrarii lor, poti solicita eliminarea lor din inregistrarile noastre, beneficiezi de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne poti adresa o cerere scrisa, datata si semnata, cu solicitarea dumneavoastra, expediata pe adresa: Str: Alunisului nr. 180, bl 1, sc 1, ap 25 București.

Cu acordul tau, informatiile personale colectate pe site pot sa fie stocate sau procesate in tara ta de rezidenta sau in orice alta tara in care bestselfie.ro sau subantreprenorii sau agentii sai detin puncte de lucru, iar prin utilizarea site-ului, esti de acord cu orice transfer de informatii in afara tarii tale de rezidenta. bestselfie.ro se va asigura ca in cazul in care informatiile sunt transferate in afara tarii tale de rezidenta, acestea vor fi tratate conform legislatiei privind protectia datelor in vigoare.

In plus fata de oferirea serviciilor sau informatiilor pe care le soliciti, informatiile de identificare personala care iti apartin pot fi, de asemenea, utilizate de catre noi in identificarea modalitatii in care utilizezi site-ul si produsele noastre. Este posibil, in egala masura, sa combinam informatiile pe care ni le furnizati cu informatii pe care le colectam separat, inclusiv informatii pe care le-ai furnizat altor organizatii (cu acordul privind distribuirea acestora) precum si cu informatii de domeniul public. Toate aceste informatii ne vor ajuta, de exemplu, la conceperea mai eficienta a produselor noastre, a site-urilor web si a reclamelor. Pentru a face acest lucru, este posibil sa inaintam aceste informatii societatilor care efectueaza lucrari pentru noi. Aceste societati au convenit sa utilizeze aceste informatii exclusiv in modalitatea comunicata de noi si sa elaboreze proceduri de protejarea informatiilor.

In cazul in care vom pune informatiile tale la dispozitia unei societati, te vom contacta in avans pentru a iti oferi posibilitatea de sterge informatiile tale din  baza noastra de date in cazul in care nu ti-ai exprimat deja acordul cu privire la distribuirea acestora.

Vom pastra informatiile tale pentru o perioada de timp rezonabila sau pe perioada impusa de legislatie.

 

Stocare, securitate si acces

Datele cu caracter personal care iti apartin sunt pastrate in mod sigur si sunt accesibile exclusiv managementului, angajatilor si colaboratorilor bestselfie.ro, care solicita accesul la acestea conform prezentei Declaratii de confidentialitate. bestselfie.ro iti ofera posibilitatea de a corecta sau modifica in orice moment datele colectate.

Copii

bestselfie.ro nu intentioneaza sa colecteze date cu caracter personal apartinand persoanelor sub varsta de paisprezece ani. Atunci cand este cazul, bestselfie.ro va solicita in mod expres copiilor sa nu furnizeze astfel de date. In cazul in care un copil ne-a pus deja la dispozitie date cu caracter personal, unul dintre parinti sau tutorele acestuia ne poate contacta la 0728855221 daca doresc ca aceste date sa fie sterse din inregistrarile noastre.

Informatii de identificare non-personala colectate automat

Este posibil ca, in anumite cazuri, sa obtinem informatii care iti apartin si care nu au un caracter de identificare personala. Ca exemplu, acest tip de informatii include: tipul motorului de cautare Internet pe care il utilizati, tipul sistemului de operare al computerului personal utilizat, denumirea domeniului site-ului de pe care v-ati conectat la site sau la reclamele noastre. Utilizam aceste informatii cu scopul de intelege mai bine interesele clientilor nostri si pentru a ne putea imbunatati activitatea si site-urile.

Informatii pe care le putem plasa automat pe unitatea de hard drive a computerului dumneavoastra

Exista posibilitatea ca, in momentul in care vizionati unul dintre site-urile sau una dintre reclamele noastre, sa stocam anumite informatii in computerul tau. De exemplu, aceste informatii pot fi sub forma de "Cookie" sau de alte fisiere similare care ne vor permite sa concepem un site sau o reclama astfel incat sa corespunda cat mai bine intereselor si preferintelor dumneavoastra. In cazul majoritatii browser-elor, aveti posibilitatea de a sterge Cookies-urile din unitatea hard drive a calculatorului, de a bloca toate Cookies-urile sau de a primi un avertisment in momentul plasarii unei Cookie. Te rugam sa consulti instructiunile de utilizare ale browser-ului sau ecranul de ajutor pentru a afla mai multe despre aceste functii. Te rugam sa ai in vedere faptul ca indepartarea sau blocarea Cookies-urilor ar putea afecta utilizarea completa a site-ului nostru. Prevederile acestui articol se vor completa cu cele mentionate in cadrul sectiunii intitulate Cookies.

Drepturile tale

Ai dreptul de a ne solicita sa nu iti procesam datele cu caracter personal in scopuri de marketing. De obicei, te vom informa (inainte de a colecta datele tale personale) daca intentionam sa iti utilizam datele personale in aceste scopuri sau daca intentionam sa dezvaluim informatiile unor terti in aceleasi scopuri. Iti poti exercita dreptul de a impiedica acest proces contactandu-ne la 0728855221.

Furnizori de continut, Agentii de publicitate si parteneri

bestselfie.ro nu controleaza practicile furnizorilor de continut, partenerilor si agentiilor de publicitate legate de Website si carora le furnizezi informatii de identificare personala in momentul in care utilizezi site-urile sau serviciile acestora. Website-ul poate cuprinde legaturi catre alte site-uri, care pot avea politici de confidentialitate diferite de ale bestselfie.ro. bestselfie.ro iti recomanda sa verifici politicile de confidentialitate respective inainte de a furniza date cu caracter personal unui tert.

Persoana de contact

In cazul in care ai furnizat date cu caracter personal prin intermediul unui site sau a unei reclame interactive ale bestselfie.ro, si doresti ca acestea sa fie modificate sau sterse din baza noastra de date, sau daca aveti intrebari cu privire la prezenta Declaratie de Confidentialitate, va rugam sa ne contactati la 0728855221

 

Prezenta Declaratie de Confidentialitate intra in vigoare la data de 01.09.2014.

Cookies

 

Acest website foloseste cookies pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia. 

Fisierele cookies au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, cum ar fi personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisante in moneda nationala). Fisierele cookies, pe baza informatiilor pe care le aduna despre utilizatori, ii ajuta pe detinatorii de site-uri sa isi eficientizeze produsul astfel incat acesta sa fie cat mai usor accesat de catre utilizatori, de asemenea cresc gradul de eficienta a publicitatii online si nu in ultimul rand pot permite aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a face navigarea mai utila.

Cookie ("browser cookie" sau "HTTP cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care este stocat pe orice terminal cu acces la intrenet (computer, telefon mobil, tableta etc.) si este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome). Fisierele cookies nu solicita informatii cu caracter personal si nu identifica personal utilizatorii de internet.

Un cookie contine informatii care fac legatura intre utilizatori si un anume website. Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta.

Cookies pentru inregistrare - Atunci cand va inregistrati pe acest site, generam un cookie care ne anunta daca sunteti inregistrat sau nu. Serverele noastre folosesc aceste cookies pentru a ne arata contul cu care sunteti ingregistrat si daca aveti permisiunea pentru un serviciu anume. De asemenea, ne permite sa asociem orice comentariu pe care il postati pe site-ul nostru cu username-ul dvs. Daca nu ati selectat "pastreaza-ma inregistrat", acest cookie se va sterge automat cand veti inchide browserul sau calculatorul.

Cookies NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot autorula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.

 Fisierele cookies pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookies pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza Fisierele cookies pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

 In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookies, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

 

Dezactivarea si refuzul de a primi cookies pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookies nu inseamna ca nu vei mai primi/vedea publicitate online.

 Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookies sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookies de la un site anume.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookies. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului.